Centerlejr på Spejderklinten uge 29 2021

17. juli 2021 kl. 10:00 - 23. juli 2021 kl. 12:00 Spejderklinten, Sundstrupvej 20, Sundstrup, 8832 Skals
På Spejderklinten udnytter vi fuldt ud, at vi har et stort og varieret naturområde som ligger helt ned til vandet. Aktiviteterne bærer præg af, at vi tænker de klassiske spejderaktiviteter lidt nyt, så det bliver både sjovt og spændende samtidig med, at man kan bruge og udvikle sine klassiske spejderfærdigheder. I år kan vi byde på: escape room, Den Store Bålbagedyst, træklatring, kanohike, løb i fjorden, friluftsgourmet, Spejderklintens Spejderprøve og mange andre sjove aktiviteter.

Centerlejren afholdes fra lørdag d. 17. juli til fredag d. 23. juli og  er selvfølgelig for spejdere fra alle korps. Vi har fokus på, at der er noget for alle aldre – altså også for smutter/ulve/minier og 16+. Hvis de yngste spejdere ikke skal deltage hele ugen, lægges programmet, så vi anbefaler, at de deltager fra onsdag og frem.

Når I har tilmeldt jer endeligt, vil gruppen modtage en bekræftelse på dette. Gruppen vil senere modtage en mail med praktiske oplysninger om f.eks. mulighed for madbestilling, ankomst- og afrejsetidspunkt, aktiviteter.
Prisen for deltagelse er 85 kr. pr. deltager pr. døgn. Prisen pr. pers. for hele lejren er 490,- kr. Prisen er excl. forplejning.
Gruppen vil modtage en faktura efter lejren er afholdt.

Tilmeldingsfristen er 1. juni 2021.

Har du spørgsmål, kan du kontakte spejderklinten@pigespejder.dk eller Maja Brandstrup på tlf.: 60 77 22 28.
TILMELD DIG HER