Ungenetværket inviterer til drømmewebinar

18. januar 2024 kl. 19:00 - 18. januar 2024 kl. 20:00 Teams - online 15 - 30 år

Vores nye ungenetværk skal formes af korpsets unge og det er jeres ideer, som skal bære ungenetværket i de retninger, I drømmer om.

Netværkets projektgruppe vil vildt gerne høre dine gode ideer, store drømme og vigtige inputs til, hvilken vej vi skal gå med korpsets nye ungenetværk. Det kan også være, at du bare gerne vil høre mere om ungenetværket og udvikle ideer med andre - så kom endelig også med!

Projektgruppen inviterer til en online workshop, hvor du har mulighed for at fortælle mere om, hvad du savner som ung i korpset, og hvilke vilde ideer du gerne vil have ud og leve. Måske har du selv lyst til at blive en del af ungenetværkets engagementsmuligheder og lave et fedt arrangement for andre unge?

Mulighederne er mange, og webinaret giver dig rum til at komme med gode ideer, snuse til, og være med til at sætte retningen for ungenetværket hos De grønne pigespejdere.

Når du deltager i webinaret, forpligter du dig kun til at komme med dine drømme for ungenetværket. Vi håber, at du får lyst til at være med til at udvikle ungenetværket yderligere, når du har fundet den helt rette hylde for dit engagement.

Webinaret afholdes af ungenetværkets projektgruppe bestående af pigespejderne Kirstine Knudsen, Asta Olsen, Ane Marie Johannsen, Amelie Larsen, Annamaja Ankerstjerne, Mille Westergaard og Organisationskonsulent Maria Jakobsen.

En uge før webinaret vil der blive sendt et link ud til de tilmeldte samt lagt et link op på hjemmesiden.

Tid og sted: Webinaret finder sted torsdag d. 18. januar kl. 19.00-20.00 online via Teams.

 Hvis du ikke kan deltage her, er der også et webinar mandag d. 15. januar kl. 19.00-20.00 – se særskilt event i kalenderen.

Målgruppe: Alle interesserede pigespejdere mellem ca. 15-30 år.

Tilmeldingsfrist: Tilmeldingen lukker onsdag d. 17. januar kl. 08.00 – hvis du ikke når at tilmelde dig, kan du finde linket i beskrivelsen. Du skal være opmærksom på, at vi ikke har dine kontaktoplysninger til at sende dig materialet efterfølgende.TILMELD DIG HER