Ungenetværket inviterer til ideudviklingsworkshop og event

17. marts 2024 kl. 10:00 - 17. marts 2024 kl. 20:00

På workshoppen er der mulighed for at udvikle på dine gode ideer til ungenetværket, få hjælp til at gå fra drøm til virkelighed og snakke med andre seje pigespejdere, som gerne vil være med til at nå i mål med fede aktiviteter, events, kurser og meget andet for korpsets unge. Det kan også være, at du bare gerne vil høre mere om ungenetværket og udvikle ideer med andre - så kom endelig også med!

Udover at workshoppe i vildskab vil projektgruppen også gerne give en smagsprøve på noget af det, som vi tror på, at ungenetværket kan. Derfor slutter vi dagen af med en eller anden form for fed aktivitet i fællesskab.

Når du kommer på dagen, forpligter du dig kun til dit gode humør, nysgerrighed og lyst til at udvikle sammen. Vi håber, at du får lyst til at være med til at udvikle ungenetværket yderligere, når du har fundet den helt rette hylde for dit engagement.

Workshoppen og eventet afholdes af ungenetværkets projektgruppe bestående af pigespejderne Kirstine Knudsen, Asta Olsen, Ane Marie Johannsen, Amelie Larsen, Annamaja Ankerstjerne, Mille Westergaard og organisationskonsulent Maria Jakobsen.

Er du interesseret i at være en del af ungenetværket, er du altid velkommen til at skrive til mja@pigespejder.dk

Tid og sted: Workshoppen finder sted søndag d. 17. marts hele dagen. Nærmere info om tid og sted følger i slut januar 2024.

Målgruppe: Alle interesserede pigespejdere mellem 15-30 år.

Tilmeldingsfrist: Tilmeldingen lukker d. 1. marts kl. 08.00

Spørgsmål: Du er velkommen til at kontakte Maria Jakobsen på mja@pigespejder.dk  


TILMELD DIG HER