Ungleder 1

15. oktober 2022 kl. 11:00 - 19. oktober 2022 kl. 11:30 Viggatorp, Viggatorp 7, 3660 Stenløse 1600.00

Ungleder 1  

Ungleder 1 har specielt fokus på, at du får oplevet og afprøvet praktiske spejderfærdigheder. Af praktiske færdigheder lærer du blandt andet at slå telt op, pionering samt madlavning på bål og trangia. Du lærer også om førstehjælp, og du bliver bevidst om patruljesammenhold.   

Det bedste er nu, at du på Ungleder1 vil møde mange ny pigespejderveninder fra andre steder i landet, som er lige så seje som dig. Dem kan du kan dele erfaringer med og blive inspireret af. Desuden får du mulighed for at snuse til alle de fede muligheder livet som pigespejder giver. Glæd dig! 

  • Kurset er for dig er født i 2009 eller før eller minimum går i 7. klasse.

  • Kontakt kursuslederne på ungleder12022@gmail.com ved spørgsmål.

  • Tilmelding skal ske senest 25. september

Om Ungleder-kurserne

Ungleder 1 er en del af De grønne pigespejderes stolte kursusrække ”Ungleder”. Gennem disse kurser opbygges en bevidsthed om pigespejderidentitet fra en ung alder, og man lærer at lede andre samt blive en god rollemodel.  

Det indledende kursus er UnglederSTART, som man typisk tager som 11-12-årig, og de efterfølgende kurser bygger videre på disse erfaringer. Det er dog ikke en nødvendighed at have UnglederSTART for at tage Ungleder1. Læs mere om kursusrækken her https://pigespejder.dk/kalender/kurser/ 

Når pigerne kommer hjem fra en unglederuddannelse vil de ofte være fulde af fornyet gåpåmod, og en del af dem oplever at have lyst til at tage mere lederansvar.  

Pris: 1600.00 kr

TILMELD DIG HER