Repræsentant for De grønne pigespejdere i Friluftsrådet

Opgave

Vil du være med til at skabe de bedste rammer for friluftsliv? Friluftsrådet er paraplyorganisation for friluftslivet og varetager det samlede friluftslivs interesser gennem politisk interessevaretagelse, projekter, mærkningsordninger og kampagner. Vi leder nu efter en eller to pigespejdere med interesse for friluftsliv til at repræsentere os i dette forum. Du skal være klar på samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og repræsentanter fra de andre spejderkorps. Det er ligeledes en fordel, hvis du har interesse for NGO’er.

Varighed

Et repræsentantskab for De grønne pigespejdere er en kontinuerlig proces, men man er ikke forpligtet til at udfylde pladsen i en bestemt årrække. Man skal dog være indstillet på, at man ved fratrædelse af en af ovenstående poster skal stå opgaven bi, indtil en ny repræsentant er blevet fundet.

Antal personer vi søger

2

Hvad forventer vi af dig

- Fysisk deltagelse i Friluftsrådets årlige generalformsaling.Der vil desuden være mulighed for at engagere sig i arbejdsgrupper og lignende under Friluftsrådet. - Deltagelse i et par årlige møder i børne- og ungdomsorganisationernes landssamråds udvalg for Friluftsrådet, hvor der er mulighed for bl.a. at sparre med de andre spejderkorps ang. Friluftsrådet. - Kontakt med Team Samfundsengagement, når der er relevant nyt at dele f.eks. i forbindelse med generalforsamling.

Kompetencer du får

Du vil få mulighed for at få indflydelse og sætte aftryk i organisationer, der rækker ud over De grønne pigespejdere, og være med til at varetage pigespejdernes interesser i eksterne fora. Du vil derigennem bl.a. opnå kompetencer inden for formidling og opleve andre organisationsformer. At varetage et repræsentantskab er ligeledes en perfekt måde at udbrede dit netværk på.

Arbejdsform

Kontaktperson

Caroline Erup Friis, tlf 61144790

Ansøgningsfrist

20240501