Formål med aktiviteten

At smage på naturen.
At lære om naturens planter.

Materialer

Friskplukkede ramsløg
Parmesanost
Mandler (pinjekerner, cashewnødder eller hasselnødder)
Olivenolie
Citronsaft
Salt og peber
Rivejern
Skål.
Ske
Kniv og spækbræt eller blender
Glas med låg til opbevaring
Knækbrød - sticks eller brød til prøvesmagning
Evt. plastikposer til transport af ramsløg.

Sådan gør du

Opskrift:
3 store håndfulde ramsløg
70 gram friskrevet parmesanost
70 gram pinjekerner
1-1½ dl olivenolie
Lidt citronsaft
Salt og peber
Riv/hak ingredienserne eller put det hele i en blender og blend til massen er grov, men ensartet.
Smag til.

Beskrivelse

Erstat evt. pinjekerner med mandler/cashewnødder/hasselnødder.
Læs om ramsløg her:
https://vildmad.dk/dk/ravarer/ramslog