Fjeldsamariterkursus 2023

17. marts 2023 - 19. marts 2023 Jyllinge, Nordsjælland + 16 år
Har du helt tjek på hvordan man skal forberede sig til en tur i vildmarken? Eller hvad de tidlige symptomer er på kulde-væde chok? Flytning og pleje af tilskadekomne under …

Har du helt tjek på hvordan man skal forberede sig til en tur i vildmarken?

Eller hvad de tidlige symptomer er på kulde-væde chok? Flytning og pleje af tilskadekomne under vanskelige forhold? Uanset om du planlægger en kortere eller længer tur har du brug for viden og konkrete førstehjælpsfærdigheder for at gøre turen sikker og sjov for alle.
På Fjeldgruppens samariterkursus lære du om de specielle udfordringer du møder i en nødsituation på fjeldet og hvordan du bedst håndter dem, herunder skadestedsledelse og gruppedynamik. Vi arbejder også med hvad man kan gøre for at forebygge småskader og klæde deltagerne på til turen. Undervisningen foregår som en blanding af teori og praktiske cases med figuranter i større scenarier.
Forhåndskrav:
Da undervisningen bygger videre på dine almindelige førstehjælpsfærdigheder, er det en forudsætning for at deltage at du har gennemført Røde Kors’ 12-timers førstehjælpskursus (eller tilsvarende) indenfor de sidste 3 år.

Tilmeld her