Vær med i Team Pigespejderidentitet!

Opgave

Vores generelle teambeskrivelse er: ”Teamet er omdrejningspunktet for alle identitetsgivende tiltag, der styrker sammenhængskraften i korpset. Teamet er ansvarligt for de store nationale arrangementer i korpset, arbejder særligt med korpsaktiviteter for unge pigespejdere og udvikler De grønne pigespejderes kommunikation på forskellige kanaler.”

Derfor er korpsets kommunikationskonsulent og en repræsentant fra redaktionen blandt teamets medlemmer. Vi mødes ca. en gang om måneden til online møde og to til fire gange fysisk om året.

I teamet beskæftiger vi os fx med at sætte rammerne for pigespejderevent, samarbejde med logovaregruppen, udvikle en ny medlemsudgivelse, indrette partnerrum på Ungdomsøen og udforske hvad vores korps fællesskab har af betydning. Vi fordeler opgaver ud fra bl.a. interesse og engagement og forventer, at alle medlemmer arbejder aktivt efter tid og evne. Vi hører gerne fra dig, der er nysgerrig på teamets arbejde eller en af vores arbejdsgruppers opgaver.

Varighed

Så længe du ønsker

Antal personer vi søger

Dette er en åben invitation til at søge en plads i teamets og dets arbejdsgrupper.

Hvad forventer vi af dig

Vi forestiller os, at du: - Kan møde til online aftenmøder ca. en gang om måneden - Kan møde til fysiske møder ca. 2-4 gange om året på en weekenddag - oftest på Sjælland - Tjekker og svarer på interne mails minimum én gang om ugen - Kan arbejde selvstændigt mellem møder med opgaver som let research, tekstskrivning, kommunikation, brainstorming og ideudvikling Det er en fordel, hvis du: - Kan deltage på Delegeretmøde og Nyborg Strand-kursus Du behøver ikke tidligere erfaring med arbejde på korpsplan.

Kompetencer du får

Ved at være frivillig i teamet får du mulighed for at samarbejde med et bredt netværk af bl.a. korpsets andre teams, kursusledere, organisationer uden for korpset og lokale spejdergrupper. Du får erfaring med iværksætteri, planlægning og udførsel af projekter, samt erfaring inden for kommunikation.

Arbejdsform

Kontaktperson

Krista Bøgebo, direkte på kjb@pigespejder.dk, tlf 26 21 95 10

Ansøgningsfrist

20241231