Afsløring: De er nomineret til Årets Leder 2022

04.11.2022

For tiende år i træk fejrer De grønne pigespejdere det frivillige engagement med hæder til en lokal leder. Nu løfter Team Uddannelse sløret for, hvem der er nomineret til prisen.

En engageret leder kan betyde en afgørende forskel for livet i spejdergruppen, og den oplevelse den enkelte pigespejder får. Det skal hyldes og de gode historier fra grupperne skal frem i lyset, så vi alle kan blive inspireret.

På hjemmesiden har forældre, spejderveninder og spejdere udfyldt formularen og beskrevet, hvorfor lige netop deres leder fortjener titlen som Årets Leder 2022. Nu har Team Uddannelse været igennem alle indstillingerne og nomineret fire lokale ledere.

De nominerede til Årets Leder 2022 er:

  • Pernille Thieme, Grøndal gruppe
  • Christina Hald Ingerslev, Aalholm gruppe
  • Heidi Mølgaard Pedersen, Hjallerup gruppe
  • Isabella Tang, Gladsaxe gruppe

En jury bestående af tre meget erfarne pigespejdere afgør, hvem der løber med titlen. Kåringen af Årets Leder 2022 sker på Nyborg Strand kursus den 27. november.

Frem til Nyborg Strand kursus kan du på De grønne pigespejderes Facebook og Instagram se, hvorfor grupperne bag de fire nominerede mener, at deres leder skal vinde prisen og de store skulderklap, der følger med.