Camilla Rosenkilde stopper på Korpskontoret

30.04.2020

Efter tre års ansættelse stopper Camilla Rosenkilde Collins som organisationskonsulent på Korpskontoret den 6. maj 2020.

Den 6. maj siger vi farvel til en dygtig og idérig organisationskonsulent, når Camilla Rosenkilde Collins stopper på Korpskontoret. Camilla har været ansat i en tre-årig projektperiode som nu udløber.

I sin tid på Korpskontoret har Camilla været med til at teste ideer og veje til at sikre stærke pigespejdergrupper i vækst.

Stærke projekter bag sig

Camilla nedsatte blandt andet Vækstlaboratoriet sammen med Christina Hald Ingerslev og Tina Carøe Rosenkilde. Her udviklede de og testede metoder til at rekruttere nye frivillige – med fokus på unge studerende uden spejdererfaring. Mange grupper har stadig glæde af de jobopslag på frivilligjob.dk, som Camilla var skribent på.

Derudover har Camilla i sin tid som organisationskonsulent søsat en række flagskibe for De grønne pigespejdere. Hun igangsatte arbejdet med onboarding af nye ledere, som i dag er blevet til en podcast, ligesom hun ledte arbejdet med at starte Spilopspejd op.

Senest har Camilla sammen med Hilde Breum færdiggjort en guide til at starte nye spejdergrupper, som ligger på hjemmesiden pigespejder.dk/nystart

Flytter til Jylland

Nu venter der en anden hverdag for Camilla, da hun og familien flytter til Aalborg for at slå sig ned. Alle pigespejdere er velkomne til at knytte forbindelse til Camilla på LinkedIn