De grønne pigespejdere indgår nyt samarbejde med Spejder Sport

23.09.2022
Spejder Sport bliver leverandør til De grønne pigespejdere

Fremover vil korpsets trøjer, tørklæder og andre varer forhandles og udvikles i samarbejde med Spejder Sport. Det giver blandt andet pigespejdere mulighed for at prøve spejdertrøjen i fysiske butikker.

Rettelse: Åbningen er rykket til 18. oktober, så vi bliver helt klar med varerne. Vi beklager forsinkelsen. 

De grønne pigespejdere skifter samarbejdspartner af brand- og identitetsvarer til Spejder Sport fra 12. oktober 2022. 

Det nye samarbejde betyder, at pigespejdere landet over kommer endnu tættere på tøj, tørklæder og udstyr. Vi får mulighed for blandt andet at bestille korpsets spejdertrøje til Spejder Sports fysiske butikker og prøve den inden køb og afholde events i butikkerne efter nærmere aftale lokalt. 

Spejdertrøjen, tørklædet, mugs og enkelte andre varer fortsætter i salg hos Spejder Sport. 

Frivillige pigespejdere vil løbende udvikle idéer til nye identitetsvarer, og De grønne pigespejdere kan se frem til at få professionel sparring i udviklingen og produktionen både i forhold til bæredygtige materialer, produktionsforhold og designs.

“Vi ser frem til et samarbejde med et bæredygtigt fundament, som vil gøre vores særlige pigespejderidentitet endnu tydeligere i vores brandvarer,” siger De grønne pigespejderes formand, Pia Risør Bjerre. 

Spejder Sport bliver eneste forhandler

Det nye samarbejde betyder, at De grønne pigespejderes brand- og identitetsvarer ikke længere vil forhandles hos 55Nord. 

“Vi siger tak til 55Nord for et langt samarbejde og ser frem til et at begynde et nyt med Spejder Sport. Alle parter gør sig umage for, at overgangen bliver så let som muligt for medlemmerne,” siger Pia Risør Bjerre. 

Det gode samarbejde med ejerne af 55Nord – KFUM-spejderne og FDF – fortsætter som hidtil, og vi vil for eksempel fortsat eje og drive Medlemsservice i fællesskab og lave andre, meningsfulde aktiviteter sammen.

Praktisk om handel

Overgangen til den nye samarbejdspartner betyder, at det i dagene 28. september til og med 11. oktober ikke vil være muligt at bestille eller få varer sendt fra hverken 55Nord eller Spejder Sport. 

Det vil sige, at sidste dag, hvor man kan købe De grønne pigespejderes varer hos 55Nord, er tirsdag den 27. september.

De grønne pigespejdere får fra onsdag den 12. oktober deres eget univers på spejdersport.dk, hvor man igen vil kunne købe vores trøjer, mærker og tørklæder.

I både de fysiske butikker og på webshoppen vil pigespejdere få 10 procent rabat på i forvejen ikke nedsatte varer allerede fra 1. oktober. 

Hos Spejder Sport ser de frem til at samarbejde og møde De grønne pigespejderes medlemmer. 

”Efter meget konstruktive dialoger er vi i Spejder Sport både ydmyg og stolte af at kunne byde De grønne pigespejdere velkommen hos Spejder Sport. Vi er sikre på, at samarbejdet bliver frugtfulgt og givende for begge parter,” siger administrerende direktør i Spejder Sport, Thomas Vangsgaard. 

Hvis du har spørgsmål til skiftet af samarbejdspartner og overgangen, kan generalsekretær Helle Hende Stærmose kontaktes på hst@pigespejder.dk.