En hyldest til de fantastiske frivillige

16.10.2018

Kender du  en eller flere frivillige pigespejdere, der fortjener at blive hyldet for deres frivillige engagement? Så nominér hende på www.fantastiskefrivillige.dk inden d. 25. oktober 2018.

Overalt i landet gør frivillige pigespejdere en kæmpe indsats for at få flere piger til at turde mere og føle sig som en del af fællesskabet – de kan nu blive hyldet af initiativet Fantastiske Frivillige.

Det er Kræftens Bekæmpelse der i samarbejde med Coop, Røde Kors og Roskilde Festival hylder Danmarks fantastiske frivillige.

Målet er, at alle regioner i Danmark skal være solidt repræsenteret med frivillige. Så uanset om du bor i Roskilde, Rønne eller Randers er din nominering velkommen.

Om prisen

Prisen blev lanceret i 2015 af Samvirke, og videreføres på skift af organisationerne bag. Formålet med prisen er at sætte fokus på og øge interessen for det frivillige arbejde. Nomineringen er åben fra 18. september til 25. oktober på www.fantastiskefrivillige.dk. Herefter kåres 10 finalister af en jury.
Den 8. november offentliggøres vinderen og får tildelt en præmie på 25.000 kroner sponsoreret af Coop til at fortsætte eller udbrede det gode arbejde. Det sker ved et arrangement på Kræftens Bekæmpelses hovedkontor i København.