Frivillig fredag 2019 – vil du med?

30.08.2019

Hyld alle de fantastiske frivillige pigespejdere, der gør De grønne pigespejdere til Danmarks stærkeste fællesskab for piger og kvinder.

Frivillig Fredag er hele Danmarks festdag for frivillighed og falder altid den sidste fredag i september. I år er der Frivillig Fredag den 27. september, og lokale arrangører i hele Danmark inviterer til arrangementer og aktiviteter, der skal fejre det lokale frivillige engagement og hylde de mange tusinde frivillige, der hver dag gør en forskel – for deres sag, deres medmennesker og deres lokalområde.

Over hele landet arrangeres der frivilligfester, foreningsmarkeder, foredrag og fællesspisninger i anledning af Frivillig Fredag – og I kan være med! Find inspiration og materiale til jeres arrangement på www.frivilligfredag.dk

Frivillig Fredag handler om hyldest og anerkendelse af de frivillige, men Frivillig Fredag er også en anledning til at invitere flere med i de lokale frivillige fællesskaber. Adskillige undersøgelser – senest denne fra DGI – viser at flere gerne ville være frivillige, hvis bare, der var nogle, der spurgte dem.

Derfor er dette års tema for Frivillig Fredag; Vil du med? Find dit frivillige fællesskab, og Frivillig Fredag lancerer kampagnen #spørgiseptember, hvor alle opfordres til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber.

Du kan læse meget mere om Frivillig Fredag på www.frivilligfredag.dk