Giv en gave: Dit bidrag støtter udfordrende aktiviteter for piger

04.07.2024

Med dit bidrag støtter du udfordrende aktiviteter i naturen for piger i hele landet.

Som frivillig forening er vi afhængige af hvert år at modtage 100 pengegaver á minimum 200 kr. per donation. Det er vi, fordi det muliggør, at vi kan søge om momskompensation.

Hvert år betyder det, at korpset har næsten en kvart mio. kroner mere til at lave udfordrende aktiviteter til pigespejdere landet over.

Støt op om udfordrende aktiviteter for piger

Pengegaver kan trækkes fra i skat. Det sker automatisk, hvis du har oplyst dit cpr.-nummer/cvr-nummer. Du kan give en gave til pigespejderne på flere måder fx ved sende penge via MobilePay til 47116.

Skriv ”Gave, De grønne pigespejdere” i kommentarfeltet. Du kan også sende din gave via korpsets indsamling på platformen BetterNow på dette link.

Læs mere on gavegivning her.

Donationer til grupper kan tælle med som gaver

Vidste du, at I med en indsamling til jeres gruppe samtidig kan være med til at sikre korpsets momskompensation? Det kan I gøre ved at oprette gruppens indsamling på BetterNow. Indsamlinger til gruppen, hvor pengene i første omgang ikke er landet på korpsets gavekonto, kan desværre ikke tælle med.

Husk at hver gave mindst skal være på 200 kr. for at tælle med. Når indsamlingen er slut ved årets udgang, rekvirerer gruppen de indsamlede penge ved at skrive til bogholderi@pigespejder.dk . Start gruppens indsamling her.

Vær opmærksom på, at gruppen skal kunne redegøre for, hvad penge skal bruges på. Det skal stemme med indsamlingens formål.