Indstil en spejderildsjæl til at blive årets mest “Fantastiske Frivillige”

23.09.2019

De grønne pigespejdere ville ikke kunne fungere uden vores mange frivillige ildsjæle. Derfor kan du nu indstille din mest fantastiske frivillige til et vaskeægte prisshow med en præmie til foreningen på 25.000 på højkant.

 

De mange frivillige i Danmark fortjener at blive fejret – og du kan være med til at sætte fokus på den store og vigtige indsats, som frivillige ildsjæle gør i De grønne pigespejdere. Det kan du gøre ved at indstille én du kender til prisen ”Fantastiske Frivillige”, der er skabt af Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse, Roskilde Festival og Coop.

Alene det, at du indstiller vedkommende, vil være et anerkendende skulderklap i sig selv, men blandt alle indstillede nominerer en jury årets 10 mest fantastiske frivillige. De 10 indstillede bliver fejret til et awardshow den 6. november, hvor Danmarks mest fantastiske frivillige også bliver kåret.

Årets mest fantastiske frivillige får ud over anerkendelsen også en præmie på 25.000 kroner, som udbetales til  din fantastiske frivilliges daglige forening.

Så skynd dig ind og indstil en drønsej frivillig pigespejder senest 30. september her: www.fantastiskefrivillige.dk