UDSKUDT – Inspirationsaften om Spilopspejd

05.03.2020

OBS! Inspirationsaftenen er udskudt på grund af corona. En ny dato vil komme hurtigst muligt.

Savner du inspiration til dit spilopspejdarbejde? Er du usikker på, hvad der er de bedste aktiviteter for de yngste piger i naturen eller hvad du skal gøre ved forældrene, som også er med til spilopspejd? Og hvad du gør, når det regner?

Tag med til Spilopspejd inspirationsaften, hvor vi sætter fokus på både ovenstående spørgsmål og på alle de spørgsmål du måtte have. Målet med inspirationsaftenen er at give dig redskaber, viden og ideer til endnu bedre Spilopspejdarbejde i gruppen.

Vi får besøg af en naturvejleder, som vil gøre os klogere på, hvad spilopspejderne er for en målgruppe. Vi skal høre om, hvordan man bedst aktiverer piger i alderen 3-6 år i naturen. Vi skal lære nye og sjove aktiviteter og hvordan vi kan lære de små spilopspejdere om den natur, vi færdes i.

Når aftenen er slut vil du være klædt godt på til at tage dine spilopspejdere med ud på sjove og spændende eventyr i naturen, så vi sammen kan skabe gode oplevelse i naturen og læring om naturen – i børnehøjde.

Det praktiske

  • Dato: Torsdag d. 16/4-2020 kl. 17.00-20.30
  • Sted: Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 København K
  • Hvem kan deltage: Nuværende ledere af spilopspejd eller ledere, der overvejer at starte en spilopenhed op – eller andre ledere, der er interesseret i spejderarbejde i naturen for de yngste spejdere.