Invitation: Kom med til inspirerende webinarer om gruppeudvikling og vækst

14.11.2023
Foto: Sebastian Bak

Team Gruppe- og regionsudvikling og korpskontoret inviterer til tre inspirationswebinarer i januar og februar. Der bliver rig mulighed for at blive inspireret igennem spændende oplæg, dele ud af egne guldkorn og suge andres til sig. Til slut vil der være rum for at snakke om udfordringer og sammen finde mulige løsninger.

Du kan allerede nu tilmelde dig til de tre webinarer på hjemmesiden, og vi håber, at så mange pigespejdere, der arbejder med gruppeudvikling og -vækst, som muligt, har lyst til at være med.

Webinar 1: Opstart af en ny enhed 

Her skal vi sammen blive klogere på de gode metoder til at starte nye enheder op. Vi starter med et oplæg om opstart af nye enheder, og så byder vi op til fælles snakke og mulighed for at finde gode løsninger på konkrete udfordringer med at starte en ny enhed op.

Hvornår? Den 10. januar klokken 19.

Webinar 2: Få flere piger med

Her skal vi sammen blive klogere på de gode metoder til at få flere piger med. Vi tager udgangspunkt i et oplæg om medlemskampagnen og byder op til fælles snakke og muligheder for at finde gode løsninger på konkrete udfordringer med at få flere piger med i fællesskabet.

Hvornår? Den 22. januar klokken 19.

Webinar 3: Det frivillige engagement

Her skal vi sammen blive klogere på de gode metoder til at styrke det frivillige engagement og måske byde nye frivillige ind i fællesskabet. Vi tager udgangspunkt i et oplæg om det frivillige engagement og byder op til fælles snakke og muligheder for at finde gode løsninger på konkrete udfordringer med at engagere frivillige.

Hvornår? Den 6. februar klokken 19.

En uge før alle webinarene bliver der sendt et link ud til alle tilmeldte, så husk at melde dig til, så kan du også få tilsendt materiale efterfølgende.

Gode ideer til fremtidige webinarer? 

Vi pønser på at afholde flere relevante webinarer med fokus på gruppeudvikling og vækst. Her har vi brug for din hjælp: Hvilke emner kunne du godt tænke dig at høre mere om og drøfte i fællesskabet?

Har du spørgsmål til webinarerne eller gode ideer til fremtidige webinar-emner, så skriv til  Maria Jakobsen på: mja@pigespejder.dk