Job: Studentermedhjælper til kommunikation og sociale medier

04.10.2023
Foto: Sebastian Bak

Har du sans for den gode historie, og vil du gerne udfordre din evne til at kommunikere klart og kreativt? De grønne pigespejdere søger studentermedhjælper til engagerende kommunikation og SoMe.

Pigespejdere deltager i debatter på folkemødet, og de påvirker FN-resolutioner om unges rettigheder. Pigespejdere passer på naturen og laver aktiviteter i det fri. De laver tech, science og løfter barren for hvad vi i fællesskab kan, bør og tør.

Sagt med andre ord: Pigespejdere er virkelig seje og sætter verden i bevægelse, og vi leder efter dig, der vil være med til at formidle det budskab.

Danmarks stærkeste pigefællesskab søger lige nu en studentermedhjælper, der brænder for at fortælle verden, at alle roller er pigeroller.

Vi leder efter dig, der har mod på at gribe telefonen og fortælle den gode historie, fordi den inspirerer og er til gavn for fællesskabet. Du formulerer dig kreativt og skarpt, og du ved, hvad nyhedstrekanten er, og hvordan man skruer en fængende caption sammen til sociale medier. Måske hygger du dig med at redigere Reels og TikToks – det kan du også få god plads til at udforske her.

De grønne pigespejderes korpskontor er en uformel arbejdsplads med flekstid og grønne omgivelser på Holmen i København. Vi har det sjovt sammen, passer på hinanden og vægter det kollegiale samarbejde og fællesskab højt. Du får rig mulighed udvikle dig fagligt og for at sætte dit personlige præg på opgaverne – det vil vi faktisk elske, hvis du gør.

Som studentermedhjælper skal du blandt andet arbejde med følgende:

  • Lave interviews og skrive artikler om pigespejdere, der har gang i noget fedt og inspirerende
  • Producere indhold til Facebook, Instagram og nyhedsbrev
  • Idéudvikle på kommunikationsplaner til events
  • Holde hjemmeside opdateret med nyheder, events og frivillige tjanser
  • Lege og udvikle sejt og meningsfuldt grafisk materiale i Canva

Derfor lægger vi vægt på, at du:

  • Arbejder selvstændigt og kan koordinere og tage ansvar
  • Har et godt øje for de gode historier – store som små
  • Kommunikerer i et korrekt og letforståeligt sprog
  • Har et godt humør og er løsningsorienteret
  • Er stud. comm., læser journalistik, mediefag eller er i gang med en lignende uddannelse på minimum andet år.

Det er bestemt ikke et krav, at du selv har været en del af spejderbevægelsen, men det er en fordel, hvis du kender til den og forstår den.

 

Ansøgning- og ansættelsesforhold

Vi holder til på Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, Holmen, 1436 København K. Du refererer formelt til generalsekretæren, mens kommunikationskonsulenten vil være din daglige sparringspartner på opgaver. Stillingen er på gennemsnitligt 12 timer ugentligt.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er forlænget til den 30. oktober klokken 12.

Send din ansøgning inklusiv CV som én samlet pdf-fil til job@pigespejder.dk. Skriv venligst ”Studentermedhjælper til kommunikation” i emnefeltet. Vi holder samtaler den 1. november. Tiltrædelse snarest herefter.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikationskonsulent Karoline Mathilde Rasmussen på telefon 81773735 eller på mail kmr@pigespejder.dk