Kommunikationspraktikant fuldtid til Danmarks stærkeste pigefællesskab

29.03.2022

Har du rubrikrim på rygraden, og vil du gerne udfordre din evne til at kommunikere klart og kreativt til vores interne og eksterne modtagere? Bliv praktikant hos De grønne pigespejdere. 

Hos De grønne pigespejdere er vi optagede af lige muligheder for alle uanset køn. Vi bruger rollemodeller, lederuddannelse og naturnysgerrige aktiviteter til at skabe forandringer, der netop baner vejen for, at alle piger og kvinder kan udvikle og udleve deres fulde potentiale. Vores kernebudskab er, at piger vi giver piger mod. Vil du være med til at få det budskab ud over rampen? 

Vi leder efter en fuldtidspraktikant til vores kommunikationsteam, der har mod på at prøve kræfter med hele paletten af kommunikationsopgaver i en NGO. Sammen med en erfaren konsulent og en studentermedhjælper vil du udgøre det team, der sørger for, at vores arbejde og dagsordener bliver tydelige for både medlemmer, samarbejdspartnere og medierne. Du vil få rig medbestemmelse og mulighed for at forfølge egne ideer, og samtidig vil du aldrig komme til at stå alene med ansvaret. 

Som praktikant hos os vil du få erfaring med: 

  • Contentplanlægning på tværs af hjemmeside, nyhedsbrev, Facebook og Instagram 
  • Produktion af engagerende indhold til vores community, appen NEKTAR 
  • Skrive pressemeddelelser til lokale og landsdækkende medier 
  • Oplæg om budskaber og kommunikationsstrategi til frivillige ildsjæle 
  • Kampagneplanlægning 
  • Evaluering af kommunikationsindsatser 
  • Hjemmesideopdatering i WordPress 

Om dig: 

Du kan være i gang med en kommunikationsuddannelse, men vi ser også muligheder i mange andre fag – både på bachelor- og kandidatniveau. Relevant erfaring behøves ikke, men ses som et plus. Det vigtigste er, at du ønsker at få fingrene på tastaturet og få erfaring med kommunikationsopgaver i en NGO som vores. Vi skal nok klæde dig på, så du får den viden, som du behøver. 

Rammer og forløb: 

Vi søger en fuldtidspraktikant, der kan starte 29. august 2022. Dine arbejdstider vil primært ligge indenfor tidsrummet 9-17, men der kan forekomme aften og weekendarbejde. Vi håber, at du kan blive i et fire-måneders forløb, men vi er selvfølgelig fleksible, så det kan passe ind med dit studie. Det finder vi ud af. 

Som praktikant vil du have din daglige gang på vores kontorer på Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 København K i grønne områder. Du bliver del af en uformel arbejdsplads, hvor vi vægter det kollegiale samarbejde og fællesskab højt. Desuden er der en lækker frokostordning. 

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde dig løn i din praktikperiode. Til gengæld lover vi god sparring og masser af erfaring til CV’et. 

Sådan ansøger du:  

Vi kalder løbende til samtale, så vent ikke med at sende din ansøgning. Du må sende en motiveret ansøgning på skrift eller som video, hvis du hellere vil det. Vedhæft dit CV som pdf. 

Send ansøgning til job@pigespejder.dk og skriv ”Praktikant” i emnefeltet. 

Om De grønne pigespejdere: 

De grønne pigespejdere har en mission der går ud på, at alle piger i Danmark skal have lige muligheder uanset køn. Igennem udfordrende aktiviteter i naturen, trygge pigefællesskaber, frivillig lederuddannelse og troværdige kvindelige rollemodeller styrker vi hver uge 4000 pigers mod og tro på, at piger kan alt de sætter sig for. Det skaber ansvarlige, nysgerrige og modige unge kvinder.
Vi tror nemlig, at piger der tør, bliver til kvinder, der tør.  

De grønne pigespejdere er et spejderkorps udelukkende for piger og kvinder. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Vores aktiviteter får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.