Korpskontorets Blå bog: 9 spørgsmål til organisationskoordinatoren

04.12.2023

Man kan nemt komme til at snuble lidt over titlen; som organisationskoordinator er Betina lidt den administrative lim, der får det hele til at hænge sammen på korpskontoret. Mød hende i hendes Blå bog her.

  • Hvad er din officielle titel på kontoret, og hvad kalder dine kolleger dig i dagligdagen?

– Organisationskoordinator. Jeg bliver blot kaldt Betina.

 

  • Kan du ultrakort fortælle, hvad dine arbejdsopgaver er?

– Jeg servicerer hovedbestyrelsen med deres møder, det vil sige referater, sagsfremstillinger og mødebooking. Jeg arbejder med Medlemsservice, hvor jeg sidder med, når der besluttes, hvad der skal udvikles på.  Jeg styrer oprettelse af pigespejdermails og adgang til SharePoints for ansatte og frivillige. Jeg har ansvaret for korpsets ansøgning om driftstilskud fra Dansk Ungdoms Fællesråd. Og så er jeg kontaktpunktet mellem projektgrupper og Hotel Nyborg Strand, når vi mødes til Nyborg Strand kursus og delegeretmøder.

 

  • Hvilken opgave eller projekt arbejder du mest passioneret med i øjeblikket?

– Her omkring årsskiftet har jeg fokus på medlemsbekræftelse og afslutning af Nyborg Strand kursus.

 

  • Hvad er de vigtigste mål, du arbejder hen imod på kontoret for at gøre en forskel for De grønne pigespejderes medlemmer?

– Det må være den vedvarende opmærksomhed på at skabe enkle og effektive arbejdsgange på alle de felter,  jeg kommer i nærheden af.

 

  • Hvad er din drøm for pigespejdernes for fremtid, og hvordan arbejder du på at realisere den?

– Jeg drømmer om, vi kan byde endnu flere velkommen på det årlige Nyborg Strand kursus, fordi det er der, vi for alvor kan mødes og inspirere hinanden.  Derudover har jeg også en lille koordinatordrøm om, at endnu flere vil lægge vejen forbi Medlemsservice.

 

  • Hvad er den mest tilfredsstillende del af dit arbejde?

– Det er, når jeg når at løse de opgaver, som jeg sat mig for. Jeg elsker at fuldføre og følge opgaverne til dørs.

 

  • Hvordan føler du, at dit arbejde bidrager til at skabe en varig positiv indvirkning på de piger og kvinder, der er i korpset?

– Jeg føler, at jeg – omend det foregår lidt i baggrunden – er med til at skabe rammerne for, at korpsets piger og kvinder sammen kan udvikle sig. Jeg er så imponeret over det fine pædagogiske arbejde, som hver dag foregår i grupperne.

 

  • Hvis du skulle vælge en sang, der repræsenterer dit arbejde, hvad ville den være, og hvorfor?

– ”Jeg er en glad lille cowboy”, fordi stemningen er så ligefrem og fuld af gå-på-mod. Fuldstændig som jeg oplever attituden her på kontoret.

 

  • Hvis du skulle bytte job med en kollega for en dag, hvem skulle det så være, og hvorfor?

– Maria, fordi hun er for vild med det her ungenetværk og sprudler af energi og gode idéer, er forbilledligt struktureret, samtidig med at hun det skønneste menneske.

Stafetten er hermed givet videre til organisationskonsulent Maria Jakobsen, som svarer på Korpskontorets Blå bog næste gang.