Lige nu er der gode muligheder for ekstra penge til gruppen

07.05.2021

Mens landet langsomt åbner mere og mere op, og vi forsigtigt har gang i flere spejderaktiviteter er der lige nu flere puljer, der står klar til at uddele penge til lokale spejdergrupper.

Trænger hytten til en renovering? Drømmer seniorerne om en hike i Island eller vil I gøre en ekstra indsats for at invitere nye piger med i gruppen, så er det måske nu, I skal gøre noget ved det.

Som spejdergruppe er der lige nu fire gode muligheder for at få lidt flere penge til grej, ture og fede aktiviteter. Alle puljer gør meget ud af at have en enkel og smidig ansøgningsprocedure.

Se mulighederne herunder.

  • Nordea-fondens Her bor vi-puljen. Puljen skal anspore lokale ildsjæle og foreninger til at sætte aktiviteter i gang, som kan styrke det lokale fællesskab og skabe flere gode liv i netop deres by. Se hvordan du søger.
  • DUF’s Covid 19 Nødpulje. Du kan søge støtte til udgifter eller tabte indtægter i perioden 1. august 2020 til 30. april 2021. Læs mere.
  • VILLUM FONDENs pulje Daglys og frisk luft. Søg puljen til projekter, der flytter traditionelle inde-aktiviteter udendøre. Læs om puljen.
  • Friluftsrådets Lokalforeningspulje. Søg støtte til at styrke foreningens arbejde med friluftsliv. Se enkelt ansøgningsskema.