Mit-nektar.dk er på vej

07.05.2021

De grønne pigespejdere får et nyt medlemsunivers som både app og hjemmeside, når det gamle papirmagasin NEKTAR overgår til en digital løsning. Det giver mulighed for oftere og mere levende indhold til pigespejdere over hele landet.

”Selvom det er online, skal det stadig lugte af bål”. Sådan lyder redaktionens mantra bag den nye online NEKTAR-platform, som er i fuld fart med at blive udviklet her i foråret og hen over sommeren.

I disse uger arbejder web-bureauet på at udvikle et levende og engagerende site, der emmer af alt det gode fra vores gamle papirmagasin, men tilføjer den digitale verdens nye muligheder. Du vil møde spændende artikler om alt fra vandrestøvler til power-kvinder, og du vil kunne se billeder fra vores arrangementer og høre og se spændende historier fra både pigespejderland og pigespejderudland.

”Vi har hørt fra så mange, også eksterne, at NEKTAR er et super godt magasin, og at vi endelig skal videreføre alt hvad det indeholder, bare online – så det er det, vi går efter!” siger redaktør, Lise Neidel.

Oftere og mere levende indhold

Det nye NEKTAR bliver både en website og det kan hentes som en app til din telefon, så du altid har det ved hånden. Arbejdet med indhold er godt i gang, og der bliver både plads til genoptryk af tidligere artikler, som stadig er relevante og der kommer naturligvis helt nyt. Og så vil Lejrbålet genopstå som er uforpligtende hyggeforum med test, quizzer og dårlige jokes.

Det nye online NEKTAR bliver som et velordnet klædeskab, hvor du både kan gemme alt det gode gamle, finde de nyeste ting hurtigt og hvor alting har sin faste plads, som du nemt kan finde det frem i en travl spejderhverdag.

Navnet NEKTAR føres videre, da redaktionen stadig mener, at De grønne pigespejdere har brug for den åndelige føde, der er livgivende og giver næring for guderne. Ligesom ved navngivningen ved magasinets start i 2004.