Ny hjemmeside: Del dine gode andagter

25.09.2019

I oktober lancerer den nye version af hjemmesiden www.DetMedGud.dk, hvor man kan finde andagter til sit spejdermøde. Opdateringen giver nu en fed mulighed for frivillige ledere at dele erfaringer og finde nyt og spændende materiale, der allerede er blevet testet af andre ledere rundt omkring i landet.

Pigespejdere skal have krudt bagi og fuld fart på til spejdermøderne. Dog kan det være rigtigt givende at give sig tid til at være eftertænksomme og fordybe sig – så hvad med at få pulsen ned med en spændende andagt?

Det kan du finde på hjemmesiden www.DetMedGud.dk – og snart kommer der en ny og bedre version af siden.

 

Nemmere søgning

DetMedGud.dk blev oprettet i 2005 for at give frivillige ledere tilgængelige og konkrete materialer til andagten. Siden januar er der blevet arbejdet på en splinterny udgave, der skal give ledere mulighed for at vælge materiale, der passer til enhver situation, og gøre det nemmere at variere sine andagter:

“Vi har fokuseret på, at de frivillige ledere får forskellige, men enkle muligheder for at finde det rette materiale til andagten. Vi har kategoriseret andagterne efter, om den frivillige leder ønsker, at børn eller unge skal lytte, snakke eller gøre noget sammen, og søgefunktionen er også forbedret, så man også kan søge efter temaer eller tekster,” siger styregruppemedlem Anna Berg fra FDF.

 

Del dine succeser!

Endnu en spændende opdatering er, at man som frivillig leder kan dele sine andagter, der har startet en spændende diskussion eller på en anden måde har været blevet taget godt imod, fortæller Mads Højrup Pedersen, der med støtte fra Y’s Men er ansat i projektet.

”Hver uge laves der god og involverende forkyndelse i de forskellige organisationer. Alt det skal flere have glæde af. Vi åbner nu op for, at enhver kan indsende sin andagt og få den op på DetMedGud.dk i sparring med arbejdsgruppen.”

På den måde åbnes der op for en masse erfaringsudveksling mellem de frivillige ledere i landet. Så hvis du har lavet en andagt, der fungerede godt, så kan du dele den på den nye version af Detmedgud.dk, der forventes klar i sit nye format i oktober.

Sådan kommer den nye hjemmeside til at se ud.