Robotterne kommer! Skynd dig at booke dem til gruppen

21.12.2023
Blue-bots på besøg i Vigersted gruppe

PigespejderTech er kodning, programmering og power til den enkelte pigespejder. Det er også seje og sjove robotter, der gør sig perfekt på et spejdermøde. Book dem til gruppen her.

I 2022-2024 har pigespejderne fuldt fokus på tech og programmering. Det har vi, blandt andet fordi teknologi har en enorm betydning for, hvordan vi omgås hinanden, hvordan vi finder løsninger til udfordringer, og fordi tech er overalt omkring os.

De sidste to år har vi vist, hvordan spejdermetoden og tech kan gå hånd i hånd, og de fleste pigespejdere har prøvet kræfter med micro:bitten.

Nu kan vi med stor begejstring annoncere, at der er nye robotter og robotaktiviteter ude – og de er blevet taget rigtig godt imod.

Blue-bots 

De grønne pigespejdere har fået et sæt Blue-bots, I kan booke og bruge i jeres gruppe. Blue-bot er er en lille robot, der ligner en mus, som man kan programmere med simple kommandoer og få til at bevæge sig i forskellige retninger.

Blue-bots har allerede været besøg hos Vigersted gruppe. Her har de sjove robotter været med på deres juleweekend. Tina, som er leder i gruppen, siger:

– De var en kæmpe succes. Specielt smutterne var helt vilde med dem.

Få robotter til spejdermødet

Hvis I er nysgerrige på at prøve kræfter med de sjove robotter, er her de praktiske oplysninger:

  • Robotterne lånes af grupperne på skift. Man har dem i 20 dage, og så er man ansvarlig for at sende dem videre.
  • Se ledige tider her
  • De er gratis at låne, men I betaler for forsendelsen til den næste gruppe
  • Der er aktivitetsmateriale til alle aldersgrupper. Det findes på PigespejderTech-siden.