Salget af jubilæumsmærker er gået over al forventning

27.05.2019

Jubilæumsmærkerne er eftertragtet for spejdergrupperne og ryger med hast ned i indkøbskurve på 55ºNORDs hjemmeside. Faktisk så hurtigt, at det næsten ikke er til at føle med.

Jubilæumsmærkerne har vist sig at være mere efterspurgte, end vi har regnet med. Så efterspurgte, at nogle af mærkerne af flere omgange har været i restordre på 55ºNORDs hjemmeside.

 

Efterspørgsel er meget højere end forventet

Selvom det for nogle grupper har være irriterende med lidt længere ventetid på mærkerne, er det helt utroligt at opleve den store efterspørgsel fra spejdergrupperne.

“De har solgt over al forvenintning. Det har til tider været svært at følge med. Men det er jo bare et udtryk for, at de har været efterspurgt, og det er jo fedt”, siger Heidi fra 55ºNORD

Det mest solgte mærke er lige nu START mærket, som markerer starten på De grønne pigespejderes 100-års jubilæumsår. Derudover er også 100 ALT og ER DU 100% SPEJDER meget eftertragtet på 55ºNORDs hjemmeside.

“Startmærket har vi måtte bestille hjem i 4 omgange, fordi der blev udsolgt. Med de andre mærker er vi igang med anden portion nu”, siger hun.

 

Begejstrede piger

Herning er en af de grupper, der har været flittigt igang med at tage mærker. Og her kan de godt forstå, at der har været efterspørgsel på hjemmesiden.

“Vi har været igang med mærkerne Start , 100 ALT og Er du 100% pigespejder. Derudover har vi afholdt lederfesten og selvfølgelig deltaget i jubilæumsfesten”, fortæller Ulla Bøge Pedersen, gruppeleder i Herning gruppe.

Selvom START mærket har været det mest solgte, er pigerne i Herning ikke i tvivl om, hvilken en, der har været deres yndlings. “De har været helt vilde med 100 ALT mærket. Og det er også det mærke, der bliver delt flest sjove billeder af i gruppen”, griner Ulla.

At efterspørgslen på mærkerne har været så høj, kan Ulla sagtens forstå. Hun har set i egen gruppe, hvor meget begejstring, mærkerne har bragt. “Pigerne elsker jo at tage nye mærker, så det har vakt stor begejstring, at der har været nogle særlige jubilæumsmærker, de kunne tage”, slutter hun af.

Er der nogle jubilæumsmærker, du mangler at få klikket hjem til gruppen, så besøg 55ºNORDs hjemmeside.

Her kan du også købe Jubilæums t-shirten, hvis du ikke nåede det til jubilæumsfejringen i Århus.