Spejdergruppe søges til projekt med lokal SFO

23.04.2020

Vil du og din gruppe være med i et nyt projekt, hvor vi sammen med den lokale SFO udvikler nytænkende aktiviteter, der skal få piger til at bruge mere tid udendørs efter skole?

Så kan din spejdergruppe blive en af de tre, der kommer helt tæt på projektet og sammen med den lokale SFO skaber eksperimenter, der giver viden og aktiviteter, der lokker endnu flere piger udendørs i fritiden.

Hilde Nybo Breum er organisationskonsulent på Korpskontoret og hun er initiativtager til projektet.

“Formålet med projektet er at udvikle aktiviteter og metoder, der giver piger lyst til at komme mere ud, når de er på SFO. Projektet skal skabe viden om, hvad der motiverer piger til at bruge uderummet og gennemføres i samarbejde med en forskningspartner, så vi sikrer, at vi får valid viden ud af det, som vi kan dele med andre, der arbejder med piger og natur,” fortæller Hilde Nybo Breum.

Som en del af projektet vil deltagende spejderledere og SFO-ansatte få indsigt i den nyeste viden inden for feltet børn og natur.

Vi har mulighed for at have tre spejdergrupper med i projektet. Vi søger eksterne midler til finansiering af projektet. Hvis alt går som planlagt, starter projektet op i februar 2021.

Meld dig til

Synes du, at det lyder spændende og vil du gerne skabe et tættere samarbejde med den lokale SFO, så skriv eller ring til Hilde på korpskontoret på hnb@pigespejder.dk eller 60 92 49 15.