Studentermedhjælper til Den lille spejderuge

05.02.2024
Foto: Christian Blom-Bloch

Arbejder du selvstændigt, og har du flair for organisering? De grønne pigespejdere søger en studentermedhjælper med overblik og gåpåmod til det landsdækkende skoleprojekt Den lille spejderuge.

Vær med til at give 46.000 børn fra børnehaveklasser i hele landet en tryg skolestart med naturnysgerrighed og fællesskab. Den lille spejderuge kalder på en studerende, der arbejder systematisk og er løsningsorienteret, samt har lyst til at få processerne i Den lille spejderuge til at køre som smurt.

De grønne pigespejderes korpskontor er en uformel arbejdsplads med grønne omgivelser på Holmen i København. Du bliver en del af teamet omkring Den lille spejderuge, der består af to studentermedhjælpere og en projektleder. I teamet har vi tillid til hinanden, og du vil få ansvar for egne opgaver og overholdelse af deadlines. Du får rig mulighed for at sætte dit præg på opgaverne og udvikle dig fagligt.

Dine opgaver

  • At være i løbende kontakt med de involverede børnehaveklasseledere og spejdergrupper (både via mail og telefon)
  • Sikre at tilmeldingslister er korrekte ved at sortere og fejlfinde i Excel
  • Opdatere og vedligeholde hjemmesiden denlillespejderuge.dk/
  • Udarbejde evaluering af Den lille spejderuge
  • Ad hoc-opgaver efter interesse og kompetencer

Om dig

  • Du kommunikerer tydeligt og er tålmodig og venlig i dialogen med børnehaveklasseledere og pigespejdere
  • Du arbejder systematisk og er god til at holde overblik
  • Du arbejder selvstændigt og overholder deadlines
  • Du er løsningsorienteret

Du bliver oplært i processer og opgaver. Du behøver ikke at have erfaring med Excel, men du skal have mod på at lære det.

Ansøgning- og ansættelsesforhold

Sted: Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, Holmen, 1436 København K. Du refererer formelt til generalsekretæren, mens projektlederen for Den lille spejderuge vil være din daglige sparringspartner på opgaver. Stillingen er i gennemsnitligt 8-12 timer ugentligt. I januar-marts kan der være behov for at lægge flere timer ugentligt (fx 15 timer).

Ansøgningsfrist: d. 21. februar. Ansøgningen inklusive CV sendes som én samlet pdf-fil til job@pigespejder.dk. Skriv venligst ”Studentermedhjælper til Den lille spejderuge” i emnefeltet. Vi holder samtaler den 26. og 27. februar. Tiltrædelse 1. marts eller snarest herefter.

Du kan få mere at vide om stillingen hos projektleder Hilde Breum på telefon 60924915 eller på mail hnb@pigespejder.dk.

Læs mere om De grønne pigespejdere og vores mission www.pigespejder.dk og Den lille spejderuge www.denlillespejderuge.dk