Ungenetværket har fået bevilliget penge til en Nat i Naturen af Friluftsrådet

02.07.2024

Natten mellem d. 7.-8. september kan man komme ud i naturen og bruge en nat med Ungenetværket, takket være Friluftsrådet.  

Organisationer og foreninger landet over kunne få bevilliget penge af Friluftsrådet, til at afvikle en aktivitet om natten d. 7. september 2024. Det er gjort muligt, som et led, i et forsøg på at få flere danskere ud, og opleve naturen om natten.  Du kan læse mere om Nat I Naturen her.   

De grønne pigespejderes Ungenetværk har gjort brug af denne mulighed og har fået bevilliget penge til at afvikle aktiviteten: Gådefuldt natløb i Kalvehave.

Her får man mulighed for at prøve kræfter med samarbejde og opgaveløsning i en labyrintpark – om natten! Vi skal nemlig på natløb rundt i de mange spændende labyrinter i Kalvehave Labyrintpark. Her vil man møde mange forskellige udfordringer i mørket i kombination med et konkurrence element. Efter dette skal vi sove sammen i det fri og lave en vildt lækker morgenmad over trangia. Det er altså en god anledning til,  at unge kvinder kan skabe fællesskab og sammenhold i naturen.

Lyder det ikke som en skøn måde at tilbringe en nat på?  Hvis du vil med til en nat med fede aktiviteter og nye relationer, så kan du tilmelde dig her.

Tak til Friluftsrådet for bevillingen

Venlig hilsen Ungenetværket

Friluftsrådet