Unik mulighed: Kom med til det internationale spejderevent “Ung i Norden”

11.08.2023
Foto: Jacob Fredegaard Hansen

Har du hørt om det spændende internationale spejderevent “Ung I Norden”? Vi søger en frisk pigespejder, der har lyst til at komme med.

“Ung i Norden” er et internationalt spejderevent, som i år løber det af stablen i Oslo – og du har chancen for at komme med.

Til eventet får du fornøjelsen af at møde en masse andre spejdere fra både Norge, Sverige, Finland, Island, Færøerne og Danmark. Du får chancen for at udvide dit spejdernetværk, lade dig oplyse, inspirere – og i det hele taget få en fed international spejderoplevelse.

Årets tema handler om krig og flugt, og programmet bliver fyldt med interessante workshops samt hyggelige sociale aktiviteter. Du får mulighed for at kaste dig ud i meningsfulde samtaler og perspektiver sammen med spejdere fra hele Norden. Formålet med deltagelsen er at styrke det nordiske spejdersamarbejde og få nye perspektiver på temaet krig.

Sæt kryds i kalenderen

Eventet finder sted i Oslo fra den 10. til 12. november 2023.

Vi er på udkig efter en interesseret pigespejder mellem 16 til 21 år, som er aktiv enten lokalt, regionalt eller på nationalt niveau. Du skal være klar til at tage turen til Oslo sammen med tre andre danske spejdere fra forskellige korps.

De grønne pigespejdere betaler for opholdet, men du skal selv stå for transportudgifter. Bemærk også, at det meste af eventet vil foregå på engelsk.

Lyder det som noget for dig? Så send en mail til Amalie Domino Hansen på ic@pigespejder.dk, og fortæl lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil med. SÅ ringer vi til dig, så vi sammen kan finde ud af, om der er et match.

Deadline er den 27. august.