Vær med til at udvikle scienceaktiviteter på SL22

08.03.2022
Foto: Jeppe Carlsen

SciencePirater er godt i gang med at brainstorme aktiviteter til Spejdernes Lejr. Vil du være med? Så er det nu, du skal komme med!

Når mange tusinde spejdere til sommer tager på Spejdernes Lejr i Hedeland, er SciencePirater også til stede. Lige nu er SciencePirater godt i gang med at tænde for tænkeren for at finde ud af, hvilke aktiviteter vi skal præsentere for spejderen i 8-16 år.

SciencePirater har planer om at lave et megafedt show på amfiscenen i Hedeland, der skal formes en fed ramme til aktivitetsmodulerne på lejren, og det er op til dig og teamet at finde de fedeste måder at skabe glæde og nysgerrighed omkring naturvidenskab i denne episke spejderramme.

Alt dette kan kun ske med din hjælp! Som du kan læse, er SciencePIrater allerede godt i gang med at finde på, og vi vil gerne invitere dig med på holdet, for du har garanteret nogle fantastiske gode idéer til, hvordan skiven skal skæres.

Her er lidt stikord om dig. Du:

  • synes, naturvidenskab er spændende.
  • har lyst til at formidle science til spejdere.
  • kan godt lide både at udvikle og udføre aktiviteter
  • er muligvis aktiv leder i din spejdergruppe.
  • har måske science i hænderne til daglig.

Gruppen, du bliver en del af, mødes med jævne mellemrum, enten online eller fysisk.

Kan du hakke en eller flere af ovenstående punkter, så tøv ikke med at sende en mail til Carl på co@kfumspejderne.dk. Skriv et par ord om dig selv, din spejderbaggrund og dit kendskab til naturvidenskab. Hvis du har yderligere spørgsmål om den frivillige opgave, så skriver du endelig også til Carl.

Projektet er støttet af VILLUM FONDEN. Læs mere om SciencePirater på spejderne.dk/sciencepirater