Vi har fået en ny Aktivitetsdatabase, og I kommer til at elske den

26.01.2024
Den nye Aktivitetsdatabase er inddelt i farvekoder, som bidrager til meget større brugervenlighed

Fotos, en brugervenlig søgefunktion, og genkendelige farvekoder. Vores Aktivitetsdatabase har fået en kæmpe overhaling; flere aktiviteter er blevet opkvalificeret, så de er tidssvarende og lægger sig op ad korpset strategi. Nu venter databasen bare på JER.

I Team Aktiviteter har de haft et travlt halvår. De gode medlemmer i teamet har nemlig været i fuld sving med at forvandle De grønne pigespejderes Aktivitetsdatabase til en tidssvarende, brugervenlig og inspirerende portal for korpsets aktiviteter.

Hvad er nyt i Aktivitetsdatabasen?

  • Aktivitetsdatabasen er blevet visuelt tiltalende med billeder, og der er en sammenhæng mellem kategorierne i databasen og korpsets undervisningsmateriale. Dette bidrager til genkendelighed og fungerer som små “appetitvækkere”.
  • Søgemuligheder er forbedret, hvor man nu kan søge efter aktiviteter ved hjælp af søgeord/termer og vælge mellem kategorier som aktivitet, emne, underemne, alder, værdier, varighed, metode, årstid eller en kombination af disse.
  • Databasen er blevet mere brugervenlig, og det er ikke længere nødvendigt at kende det præcise aktivitetsnavn for at søge. Den brede vifte af søgemuligheder gør det muligt for brugerne at foretage både brede og snævre søgninger afhængig af deres behov. Databasen kan bruges i både planlægningsfasen og møder og bidrager til udvikling og inspiration for spejdere, ledere og grupper.
Aktivitetsdatabasen er opdateret med en bedre søgefunktion, der gør det nemmere for brugeren at lave både brede og snævre søgninger

Dit bidrag til Aktivitetsdatabasen

Vi opfordrer alle til at bidrage til databasens udvikling, så den kan skabe endnu mere glæde og gavn bredt i korpset.

Du kan selv bidrage ved at oprette egne aktiviteter i den. Det gør du ved at bruge skabelonen “Opret aktivitet” og dele billeder og bilag.

Alle indsendte aktiviteter gennemgås af erfarne pigespejdere for at sikre kvaliteten.

Aktivitetshjulet

Kender du aktivitetshjulet? Det er et værktøj, som er skræddersyet til at kvalificere de aktiviteter, I laver ude i grupperne. Det er nemt og intuitivt at bruge og en hjælpende hånd i pigespejderarbejdet.

Aktivitetshjulet og den nye aktivitetsdatabase går hånd i hånd, og det er oplagt at bruge begge, når du planlægger aktiviteter.

Find aktivitetshjulet her.