Vil du være med til at få verdensjamboreen til Danmark?

19.09.2023
Foto: Jean-Pierre Poutaeu

… så er du måske den, vi leder efter til det danske WSJ-kampagneteam!

 

Den danske spejderbevægelse søger engagerede spejdere til at være en del af det kampagneteam, der skal lede promoveringen af det danske bud på verdensjamboreen, som afholdes i 2031. Kampagneteamet har ansvaret for at promovere det danske 2031-bud bedst muligt i hele verden frem mod verdensspejderkonferencen i august 2024 i Egypten, hvor værtsnationen for 2031 vælges.

 

Kampagneteamets opgaver

Vi søger omkring 10 ihærdige og arbejdsomme spejdere, der kan udgøre kampagneteamet og være den patrulje, som promoverer vores danske bud til omverdenen, så snart vores bud er officielt godkendt af WOSM. Her vil være rig mulighed for at styrke og afprøve forskellige kompetencer, udvikle kendskabet til den internationale spejderbevægelse og sætte sit præg på kampagnen.

Kampagnen tager sit udgangspunkt i vores officielle bud på verdensjamboreen, men kampagneteamet skal bl.a. udvikle strategiske og regionale budskaber, promovere vores bud til internationale konferencer, udvikle fysiske materialer, igangsætte digitale kampagner med mere.

Kampagneteamet ledes af Casper Sigersted og Ida Mikkelsen i tæt samarbejde med Spejdernes sekretariat, og der er stor indflydelse på det endelige udtryk og planlægning af den bedste strategi til at vinde valget til verdensspejderkonferencen i Egypten, august 2024.

 

Engagement

Vi søger spejdere fra alle korps, der har lyst til at engagere sig frivilligt det næste lille års tid. Engagementet vil bl.a. indebære at deltage i omkring 6 fysiske møder, 1-2 arbejdsweekender, opfølgende onlinemøder og arbejde mellem møderne, samt eventuelt deltage i repræsentationer i udlandet.

De fysiske møder vil hovedsageligt foregå i nærheden af København, men transporten vil blive godtgjort af Spejderne. Ud over møder forventer vi, at du er klar til at møde kampagnearbejdet med en god energi og er indstillet på at arbejde med specifikke opgaver mellem møderne.

Når du sender en ansøgning, beder vi dig på forhånd reservere 24. oktober fra 17.30 – 21.00, da vi her afholder opstartsmødet på Spejdercenter Holmen og går i detaljer med opgaven.

 

Kompetencer

Du vil passe godt ind i vores kampagneteam, hvis:

  • Du er habil i engelsk – både tale, skrift og læsning
  • Du er en teamplayer, der kan sætte egne og andres kompetencer harmonisk i spil
  • Du er en god relationsbygger, særligt med andre kulturer
  • Du er klar på effektivt at promovere vores danske bud
  • Du er organiseret og stabil.

Du skal også søge, hvis du har gode kompetencer indenfor en eller flere af disse områder:

  • Flydende i enten fransk, spansk, arabisk, portugisisk, sprog og gerne også skrift
  • Et godt spejdernetværk med relevante kontaktpersoner i andre NSOer
  • Stærke SoMe kompetencer. Særligt Facebook og Instagram
  • Du er en fantastisk content creator
  • God til at skrive spændende og fængende tekster
  • Udvikling af visuelle og grafiske udtryk
  • Fremstilling af billede-, video- og lydmateriale

Er du interesseret …


 … Så send en kort ansøgning til os, på mail, hvor du skriver et par linjer om dig selv, hvad du gerne vil byde ind med, og hvorfor du synes at netop dette projekt lyder spændende.

Mailen sendes til kampagnelederne på caspersigersted@kfumspejderne.dk og mærkes “ANSØGNING TIL KAMPAGNETEAM”. Mailen skal senest være os i hænde søndag d. 15. oktober 2023. Du vil modtage et svar på din ansøgning i løbet af uge 42, 2023.

Har du spørgsmål til processen eller ansøgningen, kan du kontakte kampagnelederne på ovenstående email.

 

Venlig hilsen

Kampagnelederne
Ida Mikkelsen og Casper Sigersted