Aktivitetskalatog til Jubilæumsdagen ude nu

22.02.2019

Så er der nyt materiale til Jubilæumsdagen d. 4. maj 2019. Det er lederbrev nr 2 og (vigtigst af alt) aktivitetskataloget.

Aktivitetskatalog

I aktivitetskataloget finder man udbuddet af de aktiviteter, der kommer til at finde sted på Jubilæumsdagen. Der er noget for enhver smag og enhver spejder.

Er du pigespejdernes mesterbager? Så er der til aktiviteten ‘Den store bagedyst’ mulighed for at teste sine evner i bagning over bål sammen med spejderveninderne.

Er man mere til teknik giver ‘Robotlaboratoriet’ dig muligheden for at bygge og programmere en robot.

Hvis det er gåder og tidspres, der får ens hjerte til at banke, så kan hele gruppen prøve kræfter i vores Jubilæums escape room. Patruljen skal samarbejde for at løse gåden og komme ud, inden tiden er gået.

Der er altså et hav af sjove aktiviteter planlagt den 4. maj, så det handler bare om at gå ind og se, hvilke man synes lyder aller sjovest/spændende/skræmmende eller noget helt fjerde.
Aktivitetskataloget giver også informationer om aldersgrupper og lokation for de forskellige udbudte arrangementer.

 

Lederbrev

Udover aktiviteterne er Lederbrev nr 2 nu også at finde. Det omhandler særligt gruppen tilmelding til Jubilæumsfesten i Århus. Så husk at få samlet tilmeldingerne fra jeres egne medlemmer i grupperne. Hvis I ikke er igang endnu, kan du læse mere om indsamling af tilmeldinger i Lederbrev 1.

Nu aktiviteterne er offentliggjort handler det bare om at få så mange piger som muligt med på den fedeste dag i Århus.
Husk også at gå ind og tryk deltag i facebookbegivenheden for Jubilæumsfesten HER. Så har du mulighed for altid at holde dig opdateret på nyheder og information om festen den 4. maj.

HENT BREV OG KATALOG

pdf Aktivitetskatalog - Jubilæumsfest VIS PDF
pdf Lederbrev nr. 2 - Jubilæumsfest VIS PDF