Mød vores nye studentermedhjælpere: De skal skabe nye stærke fællesskaber

13.10.2022

Snart kommer der endnu flere muligheder for at blive pigespejder.

De grønne pigespejdere har ansat fire nye studentermedhjælper til at starte nye pigespejdergrupper i Aarhus- og Københavnsområdet.

De nye studentermedhjælpere kommer til at etablere nye samarbejder, rekruttere ledere og frivillige og lave sjove aktiviteter i de nye grupper, samt fortsætte udviklingen af vores nyere grupper i Tingbjerg og på Ydre Nørrebro, som tidligere var støttet af coronaprojektet Børnene tilbage i fællesskabet. 

Ansættelserne sker som en del af udmøntningen fra Vanløsepuljen, der støtter udvikling af fællesskaber og aktiviteter i hele korpset. 

Tusind tak til Vanløse Gruppe for donationen til De grønne pigespejdere, som gør det muligt at give endnu flere piger mod og store oplevelser.

Du kan møde de nye studentermedhjælpere nedenfor. Hvis du har nogen gode idéer til gruppeudvikling, lokale samarbejder eller andet, så tøv ikke med at kontakte dem.

Ida Fujun Nielsen 

Hej, jeg hedder Ida og til dagligt studerer jeg til ingeniør indenfor proces og innovation på DTU, herudover er jeg i min fritid FDF’er i Vanløse. Jeg har tidligere været en del af projektet Børnene tilbage i fællesskabet, hvor vi startede spejdergrupper op i henholdsvis Tingbjerg og på Ydre Nørrebro.

Jeg glæder mig meget til at forsætte arbejdet med de to grupper, og forhåbentlig se dem blive helt bæredygtige på sigt. Derudover ser jeg frem til at prøve kræfter med hele processen igen og starte nye pigespejdere fællesskaber op et nyt sted i københavnsområdet.

ifn@pigespejder.dk

Lea Pilegaard

Jeg hedder Lea, jeg er 26 år og bor i Valby. Til dagligt læser jeg Global Studies på RUC. Jeg skal sammen med Ida være med til at få de nye spejdergrupper i henholdsvis Tingbjerg og på Nørrebro startet helt op, og på sigt skal vi have oprettet yderligere en gruppe eller to i Københavnsområdet.

Jeg ser frem til at møde en masse seje piger og frivillige. Samtidig, glæder jeg mig til at arbejde med De grønne pigespejderes mission og vision om at være med til give piger mod på verden og værktøjer til at udvikle deres potentialer.

Jeg kommer med del erfaring indenfor at arbejde med børn og unge og frivilligt arbejde med samme målgruppe. Jeg har ogå selv været grøn pigespejder for snart en del år siden. Det er godt at vende tilbage.

lpi@pigespejder.dk

Frederikke Bonde

Jeg hedder Frederikke og bor i Aarhus, hvor jeg ved siden af mit studenterjob hos De grønne pigespejdere til daglig går på Skrivekunstskolen. Jeg har baggrund i kommunikation og psykologi fra både Roskilde Universitet og Københavns Universitet og har bred erfaring med frivillighed på både praktisk og organisatorisk niveau.

Jeg glæder mig meget til at bidrage til oprettelsen af nye, stærke fællesskaber blandt piger og unge kvinder i Aarhus-området, i hvilken sammenhæng jeg særligt er optaget af den feministiske dagsorden, og hvordan vi styrker og understøtter piger og minoriteters trivsel og muligheder.

fbo@pigespejder.dk

Amalie Søvndal Nielsen

Hej alle! Jeg hedder Amalie og kommer fra det vindblæste Thy. Jeg flyttede til Aarhus for tre år siden for en bachelor i Antropologi og læser nu en kandidat Sustainable Heritage Management. Jeg glæder mig meget til at være med til at starte nye grupper op i Aarhus, så flere piger kan få fede oplevelser i naturen og være en del af et supersejt fællesskab.

Det bliver spændende at arbejde sammen med (og blive inspireret af) mange forskellige organisationer; både eksisterende pigespejdergrupper og engagerede ildsjæle fra relaterede foreninger, så vi sammen kan skabe fællesskaber med piger, der sætter verden i bevægelse.

asn@pigespejder.dk