Sommernyheder fra Medlemsservice

08.06.2023

Styregruppen bag Medlemsservice arbejder hele tiden for at gøre systemet så godt og brugbart som muligt. Der kommer løbende nye funktioner til, og her i juni måned kan vi præsentere en række små detaljer, der bl.a. gør det nemmere at benytte systemet fra mobilen.

I denne måned kan Medlemsservice præsentere en række nye funktioner, der kommer til at gøre det nemmere for dig at benytte systemet – især hvis du bruger det fra din smartphone.

Vi kan blandt andet fremhæve:

  • Det bliver nemmere at se forældres telefonnumre. Vi slår ofte børnene op for at finde kontaktoplysninger til deres forældre, og nu skal du bruge færre klik på at finde dem. Når du slår et medlem op i Medlemsservice vil du fremover starte på fanen ‘pårørende’ i stedet for ‘adresse’. Og vi viser forældrenes telefonnummer direkte på barnets pårørende-fane.
  •  SMS’er til søskendes forældre sendes kun én gang. Når vi sender SMS’er til medlemmer og pårørende, sørger Medlemsservice nu for, at hvert telefonnummer kun modtager beskeden én gang.
  •  Opskrivning på venteliste vises tydeligere på den online indmeldelsesblanket. Hvis gruppen har venteliste på én eller flere enheder, bliver det nu tydeligere for forældrene, at de ikke er ved at melde deres barn ind, men skriver barnet op på venteliste.
  • Godkendelse af arrangementsbetalinger er nemmere at finde. En gruppeleder og kasserer kan nu nemt se overblikket over de arrangementstilmeldinger, hvor et medlem har angivet gruppen som betaler. Det sker fra et nyt menupunkt “godkendelser” i arrangementsmenuen.

Vil du være med til at beslutte, hvad der skal udvikles i Medlemsservice?

Pigespejderne har en ledig plads i styregruppen bag Medlemsservice. Læs mere om hvordan du kan være med til at forme den fremtidige udvikling af systemet lige her.

Kursussystemet opdateres 28. juni

kursus.pigespejder.dk kan du slå dig løs i en kursusudgave af Medlemsservice. Her kan du øve dig, undersøge knapper, afprøve og meget mere. Alt sammen uden at ændre på oplysningerne i det rigtige system. Du finder en kopi af data fra Medlemsservice, så du kan genkende data. Den 28. juni henter vi en ny kopi, så der er friske data at lege med.

Hold øje med kurser på medlemsservice.nu

www.medlemsservice.nu/kurser kan du holde øje med datoer for fysiske og online kurser i Medlemsservice. Det er også her du finder vejledninger, FAQ og mere info om systemet.