Vil du være med til at udvikle de nye mærker til PigespejderExplorer?

19.12.2023

Er du ved at boble over af begejstring over det nye PigespejderFokus? Popper det frem med fede aktiviteter, der kan gøre en forskel i spejdergrupperne? Eller har du de vildeste friluftsskills, som du kan bruge til at inspirere andre?

Så bliv en del af aktivitetsgruppen, hvor vi i fællesskab beslutter, hvilke mærker der skal laves – og udvikler indholdet til dem. Der er allerede tolv pigespejdere i aktivitetsgruppen, som brænder for at udvikle aktiviteter, der inspirerer til udeliv og fysisk udfoldelse.

Vi leder efter dig, som brænder for det nye PigespejderFokus og har lyst til at udvikle mærker sammen med andre.

Hvordan foregår det?

  • Der skal udvikles tre mærker i alt. Første mærke skal ligge klar til juni 2024.
  • Vi samarbejder i små hold, der hver udvikler materialer til en bestemt enhed (Spilopper, Spirer, Smutter, Trop, Senior). Har du en god pigespejderven, du gerne vil arbejde sammen med, så tag hende hellere end gerne med.
  • Hele aktivitetsgruppen mødes fire gange til fælles udviklingsmøder, hvor vi sammen udvikler ideer til aktiviteter. På det første udviklingsmøde laver vi hold og beslutter vi, hvilke tre mærker der skal udvikles. Møderne foregår et sted i midten af Danmark. Du får selvfølgelig dækket dine udgifter til transport.
  • Efterfølgende mødes hvert hold og udvikler mærkeforløbet til deres enhed.

Hvornår?

Første udviklingsmøde bliver i februar 2024, hvor vi har fokus på brainstorm og beslutter, hvilke mærker vi skal udvikle.

Vil du gerne være med, eller er du nysgerrig på at høre mere, så skriv Hilde fra korpskontoret på hnb@pigespejder.dk eller 60924915

Læs mere om det nye PigespejderFokus her.