Nyborg Strand kursus – Deluxemoduler lørdag formiddag kl. 10.00 – 12.00

Inden det store weekendkursus begynder lørdag kl. 13.00, har du mulighed for at peppe din formiddag op med et Deluxemodul. Herunder kan du se hvilke Deluxemoduler, der i år udbydes. Det koster 250 kr. at deltage, og frokost er med i prisen. Tilmeldingen til Deluxemoduler åbner samtidig med tilmeldingen til Nyborg Strand kursus den 14. oktober.

Medlemsservice – Nyheder og gamle travere

Ved Monica Hald Ingerslev

Vil du være skarp på Medlemsservice og alle de seje (nye og gamle) funktioner, der gør spejderlivet lettere? Så er dette modul for dig!

Medlemsservice er stedet, hvor du holder styr på dine medlemmer, sender mails, inviterer til gruppens arrangementer, opkræver kontingent og meget mere. I efteråret 2022 kommer der en masse små lækre tilføjelser til Medlemsservice. Dem får du præsenteret på dette modul. Der er også fokus på basisfunktionerne, så du kan melde ind, melde ud, tilføje funktioner og meget mere. Efter et kort oplæg er der rig mulighed for at få hjælp til netop det, du har brug for.

Deltagerantal: Max 20

Kom ud i naturen – hvordan skabes naturnysgerrighed?

Ved Mia Rafn Hansen, Naturvejleder og spejderleder hos DDS

Lær at skabe naturnysgerrighed hos dine pigespejdere og bliv præsenteret for mikroforsker-metoden.

På dette modul vil du få redskaber til at understøtte børnenes nysgerrighed og naturforståelse. Vi skal lære at skabe grundlag for undring. Vi kender alle til at finde krible krable kravl i skovbunden, men hvordan gør vi det spændende at blive klogere på, hvad vi finder derude? Hvordan vækker vi nysgerrigheden, så børnene begynder at spørge ind og undres?

Vi kigger på, hvordan vi rent praktisk kan lave små undersøgelser, lege og øve os i at undre os sammen med børnene. Vi arbejder ud fra mikroforsker-metoden og andre naturvejledertips og tricks.
Primært er målgruppen for det, du lærer på modulet, de yngre alderstrin, altså spilopper, spirer og grønsmutter. Men metoden og nysgerrigheden kan sagtens eskaleres op til også at bruges til de ældre spejdere.

Deltagerantal: Max 20
Medbring: Udetøj, også til sne- og regnvejr.

Medlemskampagnen 2023

Ved Hilde Breum og aktivitetsteamet for medlemskampagnen

Kom og bliv introduceret til Medlemskampagnen 2023!
Du kan få noget ud af modulet, uanset om du på forhånd er medlemskampagneekspert, eller du synes, det virker nyt og fremmed.

Bliv inspireret til, hvordan du får flere deltagere til åbent hus, og hvordan du får pigerne til at fortsætte i spejdergruppen efterfølgende.
Desuden skal vi afprøve de sjove aktiviteten i årets kampagne på egen krop. En unik mulighed for at have det sjovt med andre ledere – helt uden at holde styr på børn og tid.

Efter dette modul er du godt klædt på til at afholde medlemskampagnen 2023!

Deltagerantal: Max 30

Hvad er Creative GPS Challenge?

Ved AWA Teambuilding

Creative GPS Challenge er den ultimative måde at konkurrere på. Man kan rykke grænser, lære hinanden at kende og styrke sine samarbejdsevner.

Inddelt i hold af ca. 10 personer, byder vores gamemaster jer velkommen og præsenterer jer for GPS-appen, som de næste par timer, vil guide jer rundt til de forskellige og nøje udvalgte poster fordelt i området. GPS Challenge vil for nogen være en lidt grænseoverskridende aktivitet, mens den for andre vil være sjov og udfordrende med et højt element af konkurrence.

Spillet er opbygget på den måde, at hele holdet skal involveres for at kunne løse opgaverne. Hvert hold udnævner en kaptajn, som får ansvaret for GPS’en og den løbende kontakt med gamemasteren. Opgaverne tæller alt fra gåder og historier til multiple choice og billedbesvarelser.

Deltagerantal: Max 50
Medbring: Udetøj, også til sne- og regnvejr. Telefoner, der er fuldt opladte samt har en god dataforbindelse.