Festen du ikke må gå glip af

Den 4. maj 2019 er det præcis 100 år siden, at den første pigespejdertrop var samlet første gang – og det skal fejres! Derfor holder vi et brag af en jubilæumsfest hele dagen, og du skal med.

Jubilæumsfesten er årets, ja faktisk måske hele dit pigespejderlivs, største fejring. Det er festen, du bare ikke må gå glip af.

Jubilæumsfesten er for alle, både små og store, lige fra spilop- spejdere til augustaer. Du kan sikkert selv huske, da du som grønsmutte deltog i et stort landsdækkende arrangement. Nu har du muligheden for at give alle i din gruppe samme oplevelse.

Dagen vil være proppet til randen med fest, sang, pigespejderenergi og aktiviteter, der får dig og dine spejdere til at sige WOW! Alle enheder kan vælge deres egen fest-rute gennem Aarhus med lige de oplevelser og aktiviteter, I har mest lyst til.

Alle medlemmer af De grønne pigespejdere, fra spilopspejdere til augustaer er inviteret til århundredets fejring.

Jubilæumsfesten foregår i Aarhus lørdag den 4. maj 2019.

Det bliver en festlig dag med aktiviteter fra morgen til aften. Der er mulighed for overnatning før og efter festen. Find lederbrev og invitationer nedenfor.

Pris

750 kr. pr. person som dækker mad, overnatning samt lørdagens aktiviteter.

Transport

Gruppen sørger selv for transport til og fra Aarhus, men der gives refusion alt efter hvilken region, I tilhører. Transport under festen dækkes af deltagerbetalingen.

Hent lederbrev og invitation her

Find pressemeddelelsesskabelon, som gruppen kan sende ud umiddelbart efter, at I har deltaget i jubilæumsfesten.

word Pressemeddelelse efter jubilæumsfesten - husk egne fotos fra dagen Download
pdf Lederbrev nr 1 - Jubilæumsfest VIS PDF
pdf Lederbrev nr. 2 - Jubilæumsfest VIS PDF
pdf Lederbrev nr. 3 - Jubilæumsfest VIS PDF
pdf Aktivitetskatalog - Jubilæumsfest VIS PDF