Er du den næste pigespejder i Spejderhjælpens bestyrelse?

14.11.2018

Spejderhjælpen er en fond stiftet af de fem danske spejderkorps. Den har gennem næsten 60 år  støttet projekter til gavn for børn, der har det svært i store dele af Verden. Det sker bl.a. gennem initiativer som Spejderhjælpsugen. Hvert år mobiliseres der spejdere over hele landet til at arbejde for at samle penge ind til Spejderhjælpens projekt.

De sidste par år har Spejderhjælpens projekt, ”Uddannelse for alle”, i et samarbejde med Danske Handicaporganisationer støttet børn med handicap i Rwanda i at komme i skole og få en uddannelse.

I Spejderhjælpens bestyrelse får du mulighed for at arbejde sammen med spejdere fra de øvrige korps om opgaver som:

  • At skabe fængende kommunikation til både spejderkorpsene og omverdenen.
  • At arbejde med og videreudvikle Spejderhjælpens strategi
  • Opfølgning på og samarbejde med partnerorganisationen
  • At forberede den årlige spejderhjælpsuge
  • Fundraising
  • Udarbejdelse af budget og godkendelse af regnskab

Bestyrelsen for Spejderhjælpen består af 1 repræsentant fra hvert af de fem spejderkorps. En tilforordnet fra hvert korps samt en formand og en næstformand. Du får derfor mulighed for at samarbejde med en masse andre engagerede mennesker om at løfte opgaven.

Du behøver ikke være ekspert på det hele eller vide alt om Spejderhjælpen på forhånd. Det vigtigste er, at du synes arbejdet lyder spændende og har mod på at gå til opgaven med nysgerrighed og god pigespejder-energi!

Er du interesseret eller nysgerrig efter at høre mere? Så send en kort beskrivelse af dig selv, og lidt om hvorfor du kunne tænke dig at være med i Spejderhjælpens bestyrelse til os på samfundsengagement@pigespejder.dk senest d. 3. december.

Mere information om Spejderhjælpen kan findes på deres hjemmeside: https://www.spejderhjaelpen.dk/