Lad os introducere … Månedens inspiration!

12.02.2024

Findes der egentlig et forum, hvor pigespejdere kan mødes på tværs og inspirere og lære af hinanden? Det gør der nu. Sammen med seje pigespejdere afholder korpskontoret Månedens inspiration.

Månedens inspiration er et nyt format i pigespejderland. Helt konkret indebærer det, at vi hver måned i 2024 inviterer til et nyt, inspirerende webinar.

Webinarernes omdrejningspunkt vil være temaer, der – på den ene eller anden måde – berører gruppeudvikling og vækstpotentialer.

Hver måned dette år får du altså et rum, hvor du har mulighed for at få gode tips og tricks indenfor et emne, hvor der er plads til at sparre om egne erfaringer, og hvor du kan netværke på tværs af pigespejderland.

Værdifuldt for deltagerne

I januar og februar har vi testet inspirationswebinarer af. Vi har oplevet, at et rum for sparring, inspirationsoplæg og netværk med udgangspunkt i et tema har været særligt værdifuldt for deltagerne.

Denne nyhed vil løbende blive opdateret med datoer og temaer, og webinarerne vil være at finde i kalenderen, hvor du også kan tilmelde dig.

De næste webinarer afholdes: 

  • Marts, d. 14: Frivillig udvikling. Link til tilmelding og mere info 
  • April, d. 16: Et webinar om Den gode samtale om krop og pubertet med dine pigespejdere. Tilmelding kommer snart

Har du lyst til at inspirere andre?

Brænder du selv inde med en sej idé til et tema, eller har du lyst til at afholde et af inspirationswebinarerne? Send en mail til Maria på mja@pigespejder.dk