Vi mangler DIG til Nyborg Strand kursus 2024

04.06.2024

Vær med til at arrangere årets frivilligbegivenhed – til vands, til lands og i luften!  

Nyborg Strand kursus er det årlige kursus for 16+ pigespejdere. Formålet med kurset er både, at deltagerne får fyldt rygsækken op med viden og inspiration til pigespejderarbejdet og at møde nye som gamle pigespejderveninder. 

I 2024 skal Nyborg Strand kursus bugne af friluftsaktiviteter – til lands, til vands og i luften. Det sker i samspil med det nye PigespejderFokus: PigespejderExplorer. Det bliver ret sejt, men vi mangler dig!  

Bliv projektgruppemedlen for Nyborg Strand 2024 

For at afholde det allerbedste kursus for pigespejderne, søger vi dig, der har – eller ønsker at få – erfaring med: 

·     Projektledelse 

·     Planlægning 

·     Logistik 

·     Networking 

·     Kommunikation 

·     Aktiviteter 

Og så brænder du ikke mindst for at skabe et fedt event for de frivillige i pigespejderland. Du vil blive en del af en projektgruppe, hvor der er en projektleder. Du er velkommen til at søge sammen med din bedste projektmakker hos pigespejderne.  

Nyborg Strand kursus skal hænge sammen med PigespejderExplorer, der er det nye PigespejderFokus fra midt 2024. Årets tema for kurset er TIL VANDS, TIL LANDS OG I LUFTEN. Nyborg Strand kurset fornyer sig hele tiden, og det er projektgruppen, der præger kurset i samarbejde med hovedbestyrelsen.  

Form 

Planlægningen sker typisk på online møder og med hjemmearbejde mellem møderne. Derudover vil der være en del koordinering med og støtte/sparring fra ansatte på korpskontoret og med hovedbestyrelsen.   

Vi hører gerne fra dig, der er nysgerrig på opgaven, som slet ikke kan vente med at gå i gang, eller som har den fedeste idé til, hvad vi skal lave. Del gerne din allerbedste idé til programmet, fx oplægsholder, underholdning, eller beskriv, hvordan du/I vil forholde dig/jer til årets tema. 

Varighed 

1-2 år. Arbejdet med at arrangere Nyborg Strand kursus strækker sig fra tidligt forår, henover november med selve afholdelsen af kurset, og slutter med evaluering af kurset. Du binder dig til at arrangere Nyborg Strand kursus i 2024, men du er velkommen til at blive, hvis du bliver bidt af det og har lyst til at fortsætte i 2025. 

Antal personer vi søger 

Vi søger 1-2 projektmedlemmer.

Hvad forventer vi af dig 

Vi forestiller os, at du:  

– Kan møde til online aftenmøder ca. 2 gange om måneden, og den sidste tid før eventet eventuelt oftere  

– Kan arbejde selvstændigt mellem møder med tildelte opgaver og ansvarsområder.   

Det er en fordel, hvis du: 

 – Er motiveret til at lave et sjovt og inspirerende NYS 2024 

 – ser løsninger frem for begrænsninger. 

Du behøver ikke tidligere erfaring med at arbejde på korpsplan. 

Vi forventer desuden, at du kan deltage på NYS2024 fra om fredagen – dvs. 22.-24. nov. 2024.  

Kompetencer, du får 

Ved at være frivillig på korpsplan får du mulighed for at samarbejde med et bredt netværk af medlemmer fra hele landet, med korpskontoret, organisationer uden for korpset og lokale spejdergrupper. Du får erfaring med eventplanlægning og udførsel af projekter samt erfaring inden for kommunikation. 

Arbejdsform 

Det forventes at der primært afholdes online møder på hver dags aftener ca. hver 14. dag. Hvis projektgruppen ønsker det, kan der aftales et weekendmøde. Der arbejdes med online dokumenthåndtering så alle medlemmer har adgang til alt. Vi arbejder tæt sammen med kontorets ansatte. 

Kontaktperson 

Projektledere Tina Carøe og Denice Søgaard 

For mere information kontakt Tina på tlf. 27219519  

Ansøgningsfrist 

12.6 på mail til tcr@pigespejder.dk