Stor succes med medlemskampagne: Grupper er vokset

21.05.2024
Der var godt med besøg hos pigespejderne i Strandmark i forbindelse med den nyeste medlemskampagne.

Den nyeste medlemskampagne, hvor pigerne er inviteret med i en tidsmaskine og ind i fremtiden har for flere grupper været en stor succes

I Brandstrup gruppe har der de sidste mange uger var godt fuldt med gæster, når smutter og spirer har holdt åbent hus i forbindelse med medlemskampagnen.

Mette Bruun fra gruppen, som har været med til at udvikle aktiviteterne til årets kampagne mener, at det har været en stor succes, selvom de også har oplevet udfordringer de sidste tre uger.

Især at få nok mandskab til at holde møderne over tre omgange har været noget af et puslespil at finde lederkræfter nok til så mange møder. Men det er ikke noget, som pigerne har været påvirket meget af, og Mette fortæller, at de har haft en god oplevelse.

-Det har været positivt, vi har ikke oplevet, nogen der siger: ”Det gider vi ikke” eller ”det har vi ikke lyst til”. De har været hooked på tidsmaskinen, og det har næsten været svært at holde dem tilbage, mens vi skulle læse historien,

Mette Bruun fortæller, at mange havde inviteret deres veninder, og de personlige invitationer bar frugt og fik mange piger med til møderne. Faktisk er antallet af smutter steget med 50 procent, siden medlemskampagnen startede.

Trykkede invitationerne

Også hos Strandmark gruppe betegner de medlemskampagnen som en god succes. De er vokset med fire medlemmer, siden kampagnen startede.

Karin Laursen fortæller, at de fik printet 200 invitationer, de delte ud på de skoler, hvor der for nogle uger siden var blevet holdt ”Den lille spejderuge”. Og det gjorde altså, at flere interesserede piger kom med.

-Jeg synes, det der var rigtig godt denne her gang, var at man lavede det over tre gange. Jeg oplevede, at forældre, der viste en interesse, kunne komme afsted, selvom de måske var forhindret første gang.

Hun fortæller også, at pigerne, der var med på en rejse i tidsmaskinen var godt underholdt, og nu glæder de sig til, at de fire nye medlemmer bliver en del af gruppen og er med til at være en del af De grønne pigespejdere.