Ungenetværket inviterer ind i fællesskabet

30.11.2023

Ungenetværket skal ud over stepperne, og projektgruppen inviterer alle korpsets unge til at deltage i netværkets udvikling.

Er du ung, og vil du gerne byde ind med dine gode ideer og drømme for Ungenetværket, eller vil du høre mere om mulighederne for at være med til at skabe og planlægge fede tilbud?

Godt nyt! Ungenetværket inviterer nemlig til Drømmewebinar og Idéudviklingsworkshop.

Du kan allerede nu tilmelde dig til på hjemmesiden, og vi håber at en masse seje, unge pigespejdere har lyst til at byde ind.

Drømmewebinarer

Vi inviterer til et online møde, hvor der er fuldt fokus på at høre jeres gode ideer og drømme for ungenetværket. Du kan lytte med og høre mere om ungenetværket. Du kan byde ind med drømme og ideer, eller du kan være med til at føre fede ideer ud i virkeligheden. Mulighederne er mange, og vi har brug for dine inputs.

Hvornår? D. 15. eller 18. januar kl. 19-20 – online.

Tilmelding til d. 15. her og Tilmelding til d. 18. her 

Ideudviklingsworkshop og EVENT 

Her skal vi workshoppe for vildt! Vi skal udvikle på gode ideer, hjælpe hinanden til at gå fra drøm til virkelighed og være sammen med andre seje pigespejdere. Udover at workshoppe giver vi også en smagsprøve på noget af det,  vi tror, ungenetværket kan. Så vi mangler bare dig!

Hvornår? D. 17. marts. Tid og sted følger.

Tilmelding her

Vil du gerne høre mere om ungenetværket? 

Det kan også være,  du drømmer om at være med i projektgruppen, som udvikler netværket og understøtter gode ideer og drømme. Så er der selvfølgelig også plads til dig.

Fang Maria på mja@pigespejder.dk eller 8188 5233

Du kan også følge med i ungenetværkets Instagram på dette link eller Facebook gruppe på dette link